Jump to content

gio8866

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    0 [ Donate ]

Posts posted by gio8866

  1. 1 minute ago, nounou said:

    Η βία είναι  απαράδεκτη σε όλη τη διαδρομή. Αλλά ο τρόπος εσείς δεν τον πετάξουν έξω με διάφορους τρόπο. Είστε professionel θα πρέπει να ενεργεί σαν ένα χτυπάει τον άντρα με τα μη κάτοικο άντρα που 

    συμφωνω απολυτα

  2. 4 minutes ago, Howard said:

    Μετά την ανάγνωση των τελευταίων 3 .... 4 σελίδες, τι κάνει ο Arthur (και του φίλου του) έχουν να κάνουν με την κατάσταση. Φαίνεται ότι όλο αυτό το χάος που ξεκίνησε με την άφιξη του Αρθούρου.

    Δεν είμαι έτοιμος να αποδεχθεί πλήρως εξήγηση VHTV του. Δεν λέγοντας ότι δεν είναι αλήθεια, αλλά κάτι ακόμα μυρίζει σάπιο και υπάρχουν δύο πλευρές σε κάθε ιστορία.

    κατι αλλο συμβανει πρεπει να μιλησουν και ο j και η s

     

  3. 3 hours ago, Boitoske said:

    Πραγματικά, δεν συμφωνώ με Casahot να είναι μέρος αυτού του έργου. Voyeur-σπίτι είναι ακριβώς αυτό που λέει ... ηδονοβλεψία. Εκτιμώντας Casahot είναι μια ιστοσελίδα cam σεξ.

    Παρά το γεγονός ότι VH και VV είναι κλίνει όλο και περισσότερο προς την προώθηση της σεξουαλικής δραστηριότητας (μάλλον προς όφελος των όλο και πιο συνδρομές) το αγαπημένο μου είναι ακόμα RLC, καθώς τα περισσότερα διαμερίσματα κάνει εκεί συνεχίσουμε όπως «κανονική» ζευγάρια ... βλέποντας Μάγια κάνει τα μοντέλα της .. .. Σάσα τατουάζ κάποιος ... Annabel παίζει το βιολί της. Εκεί θα δείτε τα επιχειρήματα, την καθημερινότητα, έρωτα τους. Boring sometimes..yes, αλλά συναρπαστικό να δούμε πώς διαφορετικοί είμαστε όλοι.

    Σε αυτές τις άλλες περιοχές ... απλά περιμένουν για τους συμμετέχοντες να κάνουν σεξ και να είναι απογοητευμένος όταν συμβαίνει τίποτα δεν μου φαίνεται να είναι λίγο απογοητευτικό. 

    Απλά παιδιά τη γνώμη μου (και κορίτσια)

    συμφωνω μαζι σου καλησπερα

×
×
  • Create New...