Jump to content

redfan

Members
  • Posts

    551
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    2,525 [ Donate ]

Posts posted by redfan

  1. 47 minutes ago, berty_47 said:

    Съжалявам, Адалберт, ти написа "така че мисля, че са се помирили след вчерашния си малък спор."

     

    Мисля, че това беше много силен аргумент. И прави много неща по-лесни за разбиране, поне за мен.

     

    Ако е вярно, че Мартина се е чукала с добър приятел на Алберто и дори го е напуснала за кратко, то вече има обяснение за поведението на Алберто. Фактът, че сега той я обвини в това след толкова дълго време, доказва колко дълбоко го е наранила и че той не може да го забрави.

     

    Затова той години наред търпи авантюрите й и очевидно много страда от егоцентричното им безмилостно поведение, но се самозалъгва. Страхът от загуба, че птицата ще отлети е по-голям. Когато го виждам да танцува около нея всеки ден, ужасно.

     

    Най-накрая трябва да признае, че животът с Мартина никога няма да се получи. Само си представете: Мартина и Алберто на неделна разходка по La Rambla със сладко бебе в количка. Може ли някой сериозно да си представи това?

     

    Но става още по-лошо: Мартина изневерява на Алберто няколко пъти седмично, именно с емоционалните си връзки. Тя често прекарва часове по телефона (например от 1 до 4 сутринта) с мъж. Когато нещата станат интимни, тя си слага слушалките или излиза на балкона или в банята. Веднъж Алберто я изненада по телефона в 5 сутринта

     

    Не само сексът с друг човек е измама. Всеки, който има емоционална връзка, изневерява емоционално на партньора си и за много партньори това е по-лошо от сексуална връзка. Тайното обвързване с друг човек, независимо дали емоционално или сексуално, е знак или за незадоволени нужди, или за пренебрегната връзка с половинката ви.

     

    Ако Мартина не спи през деня, звъни на много хора. През нощта тя си проправя път през някои страни за запознанства или подобни, пише отговори, изпраща гласови съобщения и т.н.

     

    И тогава случаят с Нели: Не знам колко дълго Мартина е изневерявала на своя Алберто с Нели, преди нощта да дойде в спалнята на Мартина и Алберто да играе на компютъра. Виждал съм много, но никога досега такава страст и отдаденост между две жени.
    Въпреки че Мартина (видимо) се старае да чука добре Алберто, става все по-скучно. Излиза като „опитвам се да свърша добра работа“.

     

     

     

    И какво означава всичко това? Опитах се да представя моята гледна точка, която може да е напълно погрешна. Моето резюме е: Има втори свят на Мартина, който не знаем, можем само да гадаем (нищо ново, но малко нови подробности). Мартина манипулира много силно своите ближни, включително и нас. Напоследък обаче бяха получени нови прозрения. И скоро ще научим повече.

     

    Алберто най-накрая трябва да приеме истината, дори ако тя със сигурност ще бъде много болезнена за него.

     

    Such things are never forgotten!Depending on how much he loves her,he may forgive sometime,but he won't forget until his death!

    • Like 1
  2. 52 minutes ago, Adalbert said:
    52 minutes ago, Adalbert said:

    Мисля, че с лукса в другите апартаменти привличат руските/украинските момичета да прекарват времето си в "проекта". Това, което също видяхме, много от момичетата, които вече не са в "проекта", все още са в Барселона и можем да ги видим понякога на тържества/партита. Помислете, че може да им е по-лесно да останат сега по-дълго заради войната. Ситуацията в Украйна или Русия улеснява RLC да получи ново "месо".

    Ситуацията в Украйна или Русия улеснява RLC да получи ново "месо".

    Мартина и Алберто са малко „екзотични“ в RLC, защото са местни жители и искат/трябва да живеят там и тъй като и двамата идват от небогати семейства, апартаментът изглежда е добре за тях.

    Но съм съгласен, че би било хубаво да се преместят в по-добър апартамент или поне да си вземат нов диван. 😂

     

     

    I think ,that the repair and inventory in the apartments should be take care of by  the projekt  itself!

  3. 19 minutes ago, JenniferMom said:

    Поддържам частично коригирания REDFAN. Да, когато започна аферата, някои хора бяха много разстроени от това, че Нели и Мартина изневеряват на съпрузите си. Така че може би това е малко омраза и злоба. Просто не мисля, че това означава, че всички сме група хейтъри. И ако някой наистина е разстроен и "мрази Нели или Мартина" за това, че изневеряват на мъжете им... защо продължават да висят тук и да гледат това. Няма смисъл. Като минимум тези четирима имат много отворени отношения. Ако това не е вашата чаша чай, отидете да намерите порно за женени двойки. Не тук.

    Интересно е само по себе си, че някой тук би се разстроил, че някой от тези хора изневерява на мъжете си.

    Jen,i never said you were a hater!I also didn't say that the whole forum is negative towards them and they are haters!But believe me,you must have also seen that there many people ,who were negative towards their actions,espesially towards Nelly!And yes- that's my cup of tea,but unfortunately they don't offer anymore!Regarding the three points you listed - i completely agree with everything!And finally-i my have been misunderstood at some points,as english is not my native language,and maybe something went wrong in the translation!

    • Like 1
  4. Преди 14 минути EMMETT111 каза:

    и точно кога се случваха тези отровни коментари, единствената отрова, която чух беше, когато са правили секс извън камерата, хаха, мисля, че всички обичат да ги гледат как правят секс, глупаво, предполагам

    Да, и предполагам, че всички обичат да ги гледат, гледаха ги и след това започнаха с venomous коментари: как са изневерявали на мъжете си, как е била омъжена и не е трябвало да прави неща тези (Нели) - изглежда, че всеки коментарщ е поне семеен терапевт или психолог!

    • Upvote 1
  5. 17 hours ago, ddhm said:

    За всички нас, че не сме американци, е смешно да гледаме как хора от „Най-великата нация на света“ 😂 🤣 😂 🤣 😂 🤣 спорят така е въпрос на политика, свобода, ваксини, антиваксини и така нататък… 

    Всички сме хора и това, което важи в САЩ, е същото в Европа, в Азия, в Африка, в целия проклет свят. Без значение дали си бял , черен , жълт , червен и не знам какво , смешно е да чета , че демократите и републиканците решават какво трябва или не за целия свят . 
     

    Това е световен проблем, който за щастие достига своя край, защото бедните нации в Африка донесоха варианта на Омикрон и сега може бавно да се нарича не О (Омикрон), а точка Нула (0). Природата изглежда е направила кръга от 2 години, тъй като това се случва с вируси от същия тип. Вирусът иска да оцелее и да се размножи, за да направи това, трябваше да мутира и да се развива, следователно не можеше вече да убива в толкова големи количества и се случваше предимно в Африка, тъй като това е регионът на света с по-малко ваксинирани хора според цифрите. Вирусът не иска да убие хоста, защото след това умира също. Следователно вирусът мутира в сегашната супер мега трансмисивна форма и както сега бавно виждаме, той просто причинява леки симптоми, но както казахме, се разпространява невероятно бързо. Колкото повече са вариациите, толкова повече вирусът губи своята сила и смъртоносна инфекция. Навсякъде по света случаите се регистрират всеки ден на заразени хора, но в същото време смъртните случаи са по-малко или случаите на интензивно отделение са намалени. защо ? Защото ваксините помогнаха на хората, които го направиха и ще помогнат още повече, когато бустерът ще бъде приложен на по-голямата част от планетата. До пролетта или около Великден вирусът бавно ще премине от пандемия към ендемия и тогава всяка страна трябва да реши как ще се приспособи към новата ера (правяне на задължителни годишни ваксини или задължаване на хората на +60 години или към хората със сериозни здравословни проблеми). случаите виждат записи всеки ден на заразени хора, но в същото време смъртните случаи са по-малко или случаите на интензивно отделение са намалени. защо ? Защото ваксините помогнаха на хората, които го направиха и ще помогнат още повече, когато бустерът ще бъде приложен на по-голямата част от планетата. До пролетта или около Великден вирусът бавно ще премине от пандемия към ендемия и тогава всяка страна трябва да реши как ще се приспособи към новата ера (правяне на задължителни годишни ваксини или задължаване на хората на +60 години или към хората със сериозни здравословни проблеми). случаите виждат записи всеки ден на заразени хора, но в същото време смъртните случаи са по-малко или случаите на интензивно отделение са намалени. защо ? Защото ваксините помогнаха на хората, които го направиха и ще помогнат още повече, когато бустерът ще бъде приложен на по-голямата част от планетата. До пролетта или около Великден вирусът бавно ще премине от пандемия към ендемия и тогава всяка страна трябва да реши как ще се приспособи към новата ера (правяне на задължителни годишни ваксини или задължаване на хората на +60 години или към хората със сериозни здравословни проблеми).

     

    Всички сме хора, вирусът не ни категоризира по държави, език или цветове. Пожелавам на всички да не го получат и да се озоват с кислородна бутилка в отделенията за интензивно лечение, тъй като някои хора от този форум са го преживели и разбира се да не виждат майки, бащи, деца да умират и да не могат да направят нищо по въпроса. 

    As always,after a long and irrigating post,my good friend DDHM,managed to synthesize and formulate the essence of everything!Congratulations friend,it's a pity that not everyone manages to reach this thing,but the reassuring thing is that a lot of people understand it.I hope they are more!!!

    • Like 1
  6. 2 minutes ago, ddhm said:

     

    3 minutes ago, ddhm said:

    Във всеки случай, добре дошли отново и е приятно да чета от вас ☺️

     

    Thanks,i had serious problems and reasons for not having some time on this forum,and when i came back,i discovered,that my favorites are no longer in the project ,and i lost interest in following it!😭

    • Upvote 1
  7. 1 hour ago, ddhm said:
    1 hour ago, ddhm said:

    А какво ще кажете за Леора? 27 месеца и тя не си е намерила нито един приятел, който да иска да я посети в апартамента й и да пием чай или кафе или да гледаме телевизия заедно? Може да продължи и да продължава с тези разлики, така че по-добре да го спра тук 😃

     

    Както и да е , да не спорим повече , просто ми се струва смешно да сравнявам нулевия социален живот на Леора ( доказано на камери ) дори с тези няколко неща , както казваш , които Нана ни е споделила . 

    In the interest of truth,i will only say,without nagging and looking for confrontations,that Leora was visited one weekend from unknown to me man!It was ,i do not remember when,but long after Malia left!Stayed in the apartment for two days an one night.In the evening they watched TV in the LR,until late and talked,and then Leora went back to his room,and the young man went to sleep in Malia's former room!I also think i saw this person with her again after Malia left,but i don't remember the exact day!

  8. 2 hours ago, Alladino said:

     

    Какво общо имат Нели и Бодган с факта, че почти всички момичета в GOV пазят личния си живот извън апартаментите? Това вече беше проблемът с концепцията GOV, преди двамата да се преместят в B4 и със сигурност няма да изчезнат, когато двамата се изнесат отново. 

    Ако някой е виновен тук, това са момичетата и лошия кастинг на RLC. Това, че в момента тези апартаменти са толкова гадни, е защото всички момичета, които всъщност са били замесени поне до известна степен, са изчезнали (с изключение на Стела) и са останали само такива боклуци като Близнаците, Лола и Анна. В допълнение, RLC отново има две празни стаи, които със сигурност също не допринасят за вълнението.

    Това, което липсва на GOV, са приятелите и познатите на момичетата. Мисля, че RLC трябва да трансформира GOV/COV в апартамент със съквартирант с хора, които наистина живеят там. Най -накрая край на глупостите.

    Your are exrtemely,totally right,Aladino!!!It's good that you made your post in a dark font,let all the other grumblers to paste it on the their desktop,and before they start writing against Nelly and Bogdan to read it several times !I'm tired of reading almost the same nonsense every time against them completely undeservedly,when girls do nothing!When winter was all over Nelly and Martina's action generated loads of pages in a matter of hours each time they were together!Now only in M&A, N&B and in B5 the sex is regular!For the other girls in the other apartments began to be marked as an achievement if they show at least topless!

    • Like 1
    • Haha 1
  9. 2 hours ago, Nenemoh7 said:

    намирам това за много смешно, Тесла знае, че е във вила с камера навсякъде какво очаква, когато прави секс на камера? това е приятелят й живее в малък град в украина и нямат достъп до интернет?

    Tesla is from Armenia!

  10. 2 minutes ago, redfan said:

    Малко показване на интимност преди вечеря и отново целуване на корема на Нели! Тук също е съмнително ... Сега говори по телефона с Мартина!

    Looking at the tablet!Looks this is a presentation of Martina for russian tourists in Spain,perhaps from her exams! The presentation is in Russian!

×
×
  • Create New...