Jump to content

minitanik

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    0 [ Donate ]

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

minitanik's Achievements

Member

Member (2/3)

11

Reputation

  1. 3 yıldır leorayı seyrediyorum rlc nin en güzel kızı en fazlasını hakkediyor fakat mastürbasyona mahkum kalmış paul onun en büyük handikapı 3 yılda toplasan 30 kez seks yapmıştır onda da isteneni hiçbir şekilde veremedi. Ahhhh Ah. ne diyeyim başka Bizde bir tabir var "Armudun iyisini ayılar yer..."
  2. Bu karının kasılmaları da beni öldürüyor adamın iliklerine kadar boşaltır her kasılmasın da...
  3. Sen Tüek portakallarından ye ben seninportakallarını yiyeyim bebeğim :)
  4. Helal olsun hatuna o yarrağı hem midesine kadar alıyor hemde sikişin hakkını veriyor.
  5. Boşa sallamıyo karının hakkını da veriyo paul gibi karıyı mastürbasyona sevk etmiyor :)
  6. Yahu bu leora ne kadar bahtsız bir kız bu kızada düşe düşe siki kalkmayan kalksada 1 dakikada boşalan paul denk gelmiş . Mayanın Stephan olacaktı da bu azgın kızı sabaha kadar sikecek yinede boşalmayacktı kızda uçacaktı zevkten ve tabi bizde izlemeye doyamayacaktık. :)
  7. hatun kaç sefer geldi bilmem ama tatil buna yaramış. Sanırım bol bol rlc ekranlarını izlemiş ve anlamış ki reyting boş kalsa da durmamak lazım. Leoranın mastürbasyonlarına bayıla bayıla seyrettiğimizde yola çıkmış iyi ki de çıkmış. Şovu için kendisine teşekkürlerimi o tatlı amcığını yalayarak yapıyorum. Hadi hatırına bir posta da bende olsun. :)
  8. Ah ulan benim evde karılar böyle üryan gezecek hergün birini sikmezsem şerefsizim :)
  9. I like too honey (want whatever you want to mee)
  10. Do not be sad, Demid had a full erection in the morning, but there was an extra guy, and it seemed that Dasha refused because of it. Something good may be, therefore, to be expected. BTW. Dasha's menstruation is about to begin these days. it's always bad when dasha has sex with demid. I just watch their appartment for her when she is masturbating or for the guest. I think the same. Demid need to get like two or three jobs, and Dasha need some toys. Yahu kardeşim bu karıyı sikemiyo bu oğlan demek karı nerdeyse hergün Masturbasyon yapıyo yazık karıya. Bizim gibilerin eline bi düşse sikişmekten bitkin düşecek zavallı :)
  11. Like i have said before...he eat's,he sleep's,he fuck's(and according to this even Paul outlasted him by 1 minute :o)but most of all he stays on the computer playing games. 2 minutes? is mr. stud becoming a dud? Sitenin en güzel sex yapan çifti bu hafta başındaki kavgalarının etkisini hala üzerlerinden atamamış görünüyor. Umarım çabuk barışırlar.
×
×
  • Create New...